Twents Fanfare Orkest zoekt nieuwe dirigent

Het Twents Fanfare Orkest te Hengelo Overijssel zoekt een nieuwe dirigent(e).

Wij zijn een orkest dat uitkomt in de 4e divisie.
De bezetting bestaat uit ongeveer 25 muzikanten in de leeftijd variërend van 12 tot 80 jaar.
Wij zijn actief in het organiseren van concerten, straatoptredens en andere muzikale activiteiten.
Meer informatie kunt u vinden op:
Wij zoeken een enthousiaste, representatieve dirigent(e) die de juiste balans weet te vinden tussen presteren en plezierig  muziek maken.
Hij/ zij beschikt over HaFaBra Directie, een afgeronde studie conservatorium of is studerend hiervoor.
Affiniteit met jeugd en het helpen met werven van nieuwe (jeugd)leden is een pré.
De vaste repetitieavond is maandagavond van 20.00u tot 22.00 u.
Proefrepetities zullen deel uitmaken van de selectieprocedure.
Inlichtingen kunnen verkregen worden bij Annelies vd Driest . Na invullen van het contactformulier, neemt zij contact met u op.
Wij zien sollicitaties met motivatie en cv graag voor 31 december 2018 tegemoet op het volgende emailadres:

Comments are closed.