Zomerconcert Backenhagen Hengelo

Op maandag 8 juliĀ  jl heeft TFO het seizoen voor de zomervakantie 2019 afgesloten met een mooi concert gegeven in Carintreggeland Huis Backenhagen in Hengelo. Aan dit concert werkte naast het Orkest en de Slagwerkgroep, ook het B-orkest mee. Het geheel was erg gezellig en de aanwezigen konden luisteren naar een variatie aan populaire muziek waaronder de “Ja Zuster Nee Zuster Medley”, waarbij door de aanwezigen regelmatig voluit werd meegezongen. Het Orkest stond onder leiding van onze dirigent Folkert Buis, de slagwerkgroep olv John Scheggetman en het B-orkest olv Marja Pol.

Voor de pauze werd dhr. Piet Tetteroo door de voorzitter Jenny Wilms onderscheiden in verband met zijn 70 jarig lidmaatschap van de TFO. Jarenlang heeft hij meegespeeld op hoorn en bariton en daarna zorgde hij met veel inzet voor de bar. Helaas kan hij gezien zijn leeftijd niet meer actief meespelen, maar genieten van de muziek des te meer. Dit concert was dan ook speciaal voor hem!

Comments are closed.